6984788702 2ο χλμ Γιαννιτσών - Γουμένισσας, Γιαννιτσά epiplobespoke@gmail.com
 
 
 
ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ
Έπιπλο Bespoke | Ξυλουργικές Εργασίες Γιαννιτσά Πέλλα


Με μεράκι και επιμονή στην λεπτομέρεια, η επιχείρησή μας “Έπιπλο Bespoke” η οποία βρίσκεται στα Γιαννιτσά, δημιουργεί ντουλάπες σε μοντέρνα ή κλασική γραμμή και σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, για να καλύψει κάθε λειτουργική και αισθητική σας απαίτηση. 
 
 

 


 

 
 
 
 
 
Ανοιγόμενες, συρόμενες ή εντοιχισμένες ντουλάπες, με εσωτερικά και εξωτερικά συρτάρια, κατάλληλα κατασκευασμένες για να είναι λειτουργικές και ευρύχωρες.

Λαμβάνοντας υπόψη μας το γούστο αλλά και τις απαιτήσεις σας, πετυχαίνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αισθητικά και λειτουργικά για εσάς. Μοιραστείτε μαζί μας, χωρίς δισταγμό, τις δικές σας ιδέες και ιδιαίτερες ανάγκες και αφήστε μας να τις πραγματοποιήσουμε.

Δημιουργούμε ντουλάπες υψηλής ποιότητας κατασκευής, με προσοχή στη λεπτομέρεια και άψογο φινίρισμα. Σε όλες τις κατασκευές μας χρησιμοποιούμε αποκλειστικά κορυφαίας ποιότητας πρώτες ύλες, για να σας προσφέρουμε ντουλάπες που θα κρατήσουν για μια ζωή.
 
 
 
 
 
 
 
 
Δουλειές μας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Γιαννιτσά, όλη την Πέλλα, την Θεσσαλονίκη και την Χαλκιδική.