6984788702 2ο χλμ Γιαννιτσών - Γουμένισσας, Γιαννιτσά epiplobespoke@gmail.com
hero image
 
 
 
Ψάχνετε τα ιδανικά έπιπλα για τον χώρο σας;


Με αγάπη για τις ξυλουργικές εργασίες και πολύ φαντασία, η επιχείρησή μας “Έπιπλο Bespoke” η οποία βρίσκεται στα Γιαννιτσά, μπορεί να δημιουργήσει για εσάς τα ιδανικά έπιπλα για κάθε δωμάτιο της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.
 
 

 


 

 
 
 
 
 
Στο σύγχρονο εργαστήριο μας, καθημερινά δημιουργούμε κουζίνες, ντουλάπες, κρεβατοκάμαρες, έπιπλα για παιδικό δωμάτιο, το σαλόνι, την τραπεζαρία καθώς και έπιπλα μπάνιου, στο σχέδιο και στο στυλ της επιλογής σας.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις επιθυμίες σας, να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις και να δημιουργήσει κομψά έπιπλα που θα εναρμονιστούν με το χώρο σας και θα τον κάνουν μοναδικό.

Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις στο χώρο της διακόσμησης, μπορούμε να σας προτείνουμε σύγχρονες και κομψές λύσεις για τον χώρο σας. Λύσεις που συνδυάζουν τη λειτουργικότητα, την εργονομία και την υψηλή αισθητική χωρίς να θυσιάζεται η υψηλή ποιότητα κατασκευής.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες σας, με προσωπική επαφή και ενδιαφέρον, πάντα με καινοτόμες και οικονομικές λύσεις.

Για την κατασκευή όλων των επίπλων μας χρησιμοποιούμε πάντα την καλύτερη ξυλεία, ενώ δίνουμε έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε έπιπλα άριστης ποιότητας, με αντοχή στο χρόνο.
Με χαρακτηριστικά την ποιότητα, τη συνέπεια και τις προσιτές τιμές, κατασκευάζουμε και σας προσφέρουμε όποιο έπιπλο επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Στόχος μας είναι αφενός η προσφορά κομψών και λειτουργικών επίπλων και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να σας εξασφαλίζουμε πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Γιαννιτσά, όλη την Πέλλα, την Θεσσαλονίκη, την Χαλκιδική και το Κιλκίς.