6984788702 2ο χλμ Γιαννιτσών - Γουμένισσας, Γιαννιτσά epiplobespoke@gmail.com
hero image
 
 
 
ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΕΣ
Έπιπλο Bespoke | Ξυλουργικές Εργασίες Γιαννιτσά Πέλλα


Η κρεβατοκάμαρα αποτελεί το καταφύγιο μας έπειτα από μια κουραστική ημέρα. Για αυτό θα πρέπει να είναι κομψή και λειτουργική προκειμένου να μας προσφέρει χαλάρωση και ευκολία.
 
 

 


 

 
 
 
 
 
Η επιχείρησή μας “Έπιπλο Bespoke” η οποία βρίσκεται στα Γιαννιτσά, με μεράκι και αγάπη, μπορεί να κατασκευάσει τα ιδανικά έπιπλα για την κρεβατοκάμαρά σας, στις διαστάσεις και στο σχέδιο της επιλογής σας.

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε κρεβατοκάμαρες σε minimal, απλό, μοντέρνο ή κλασικό σχεδιασμό, προσφέροντας άριστη ποιότητα κατασκευής για την ιδανική ξεκούραση, καθώς και λειτουργικότητα για την αποθήκευση των προσωπικών σας αντικειμένων.

Είτε έχετε φανταστεί πως επιθυμείτε την κρεβατοκάμαρά σας είτε αναζητάτε τις ιδανικές λύσεις, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις πιο σύγχρονες και λειτουργικές επιλογές.
 
 
 
 
 
 
 
 
Δουλειές μας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Γιαννιτσά, όλη την Πέλλα, την Θεσσαλονίκη, την Χαλκιδική και το Κιλκίς.